Post by haszootereser on Feb 19, 2022 10:40:46 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Laba, bet tajā ir reklāmas, bet jauka spēle 😀
Šī spēle lielākoties ir piemērota, taču es vēlos, lai stienis nekustētos katru reizi, kad paceļu pirkstu. Ja tā būtu vairāk līdzīga citām tārpu ēd-tārpu spēlēm, kurās jums ir OPTION pašreizējai dīvainajai kursorsvirai, varat vadīt mašīnu, lai sekotu jūsu pirkstam, vai iedotu statisku kursorsviru, spēlei būtu 5 zvaigznes. Es turpinu spēlēt, jo man patīk estētika, taču vadības iespēju trūkums un nekārtīgas vadības ierīces kopumā saglabā to zem 5 zvaigznēm.
Spēle bija sabojājusies, un tā man neparādīs ražu. Es vienkārši samaksāju par reklāmām, un tagad tas nedarbojas. Ļoti neapmierinoša
Spēle ir izklaidējoša, taču jūsu reklāmas satriec lietotni. IR NULLE IESPĒJU, JA TĀDA TURPINĀŠANĀS, IEGĀDĀŠU BEZ MAKSAS. Labojiet šo, lūdzu.
Vadības ierīces ir ļoti neveiklas
Izbaudiet šo spēli Tomēr noteiktā brīdī šķiet, ka #AIZŠĶIRSIES uz to, kur var spēlēt......BET.....#NOOOOOOO #ILGĀK #ZINĀT #KĀ #DAUDZ #NO #KATRA #PRIEKŠMETS #IEGŪT ......((Katra vienuma līmenis no 250+ līdz 300+ ir .... kur tas notiek, ARĪ TO NEVAR IZLABOT .....MAN BIJA JĀATINSTALL UN PĀRTINSTALĒT UN ATSKAŅOT LĪDZ TAM NOTIEK ATKAL......
Nokļūt tikai līdz noteiktam punktam un nevar pāriet uz nākamo līmeni, un jauninājumi ir aizgājuši no lietotnes, mēģināja to atjaunināt tik ļoti, man patiesībā patīk spēle, līdz tas notika. Problēma nav novērsta, un ir radušās citas problēmas, pareizi vai vispār neattīstiet lietotni
Man patīk šī spēle, un tā ir vienkārši lieliska. Esmu pabeidzis daudzus līmeņus, un man šī spēle šķita ļoti interesanta brīvajam laikam. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
absolūti jautras stundas! izaicinošs un aizraujošs viss vienā, bezgalīgas konkurentu jautrības stundas! arī spēle nervu nomierināšanai, ja esat saspringts vai vienkārši ir slikta diena, šī ir spēle jums!
Lūdzu, dodiet mums vairāk harvestera izvēles, jo posmi iet, tagad nav jauna posma atbloķēšanas, satriekts.
Норм мне понравилось
하베스트.io - 농사 아케이드 3D 시뮬레이션 zeu
Simulācijas arhīvs - 16. no 533. lpp. - APK mājas lapa - APK Home
Puse no spēlēšanai pavadītā laika ir reklāmu skatīšanās, pat ja nenoklikšķināsit uz dubultā vai atdzīvināšanas pogām, jums joprojām būs jāskatās reklāma, pretējā gadījumā tiek sabojāta pienācīga spēle
Spēle ir diezgan laba, es vēlos, lai tās tiktu atjauninātas vairāk, tāpēc jūlijā tā nav Ziemassvētku tēma, un es maksāju par reklāmām un joprojām saņemu tās pēc katras spēles, kurā varētu būt daži uzlabojumi.
Šī spēle ir tik slikta. viņi paši kontrolē kravas automašīnu. mēs zaudējam spēli. Es to novērtēšu ar 0 zvaigznēm.
Tas vairs neparāda, cik daudz O ir jāsaņem, lai pārietu uz nākamo līmeni. Tā rādīšana tika pārtraukta vakar, 16.10.2020. Es atjaunināšu savu atsauksmi, kad tā būs novērsta.
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Arkada stm
Šī spēle ir pārsteidzoša. Man šī spēle tik ļoti patīk, ka tā ir laba ar tās *MB* ❤❤❤
Jautra spēle... esmu to atiestatījis vairākas reizes, jo vienkārši nav pietiekami daudz līmeņu.. spēlei jāpievieno daudz vairāk līmeņu.. ja tiktu pievienoti vairāk līmeņu un es domāju daudz vairāk, es šai spēlei piešķirtu 5 zvaigznes, nevis 3 zvaigznes, ko es tam piešķīru.
ES mīlu šo spēli! Paldies, ka izlabojāt kļūdu!
Kriptvulāņu shēmas, kalkulators tiešsaistē, pārveidotājs
Класная игра но, ана очень лагаеть очень сильно, 3звездь исправте пожалуйста!
Netaisos sūdzēties, tā ir jauka spēle, bet problēma ir tad, kad skatāties reklāmu, ekrāns kļūst tukšs uz 6 līdz 7 sekundēm. Tā ir tikai problēma, pretējā gadījumā šī spēle ir diezgan forša......
Harvest.io – 3D Farming Arcade Симулације area
Man patīk šī spēle! Bet šī ir trešā lejupielāde! Tas sasniedza līmeni, kad raža veļa pazuda!!!! Tas notika divas reizes! Kāpēc!!!!
Tiešām izbaudi šo spēli. Būtu jauki, ja viņiem būtu vairāk līmeņu. Tagad esmu spēlējis visus līmeņus 4 reizes, bet joprojām to ļoti izbaudu.
Harvest.io – 3D Farming Arcade - Google Play
Es domāju... Tas ir jauki, bet TIEŠĀM aizkavējusies...
Pienācīgai mazai spēlei nav pietiekami daudz līmeņu, un tā ir ļoti neglīta un aizkavēta. Arī reakcijas laiki uz pagriešanos nav tie labākie.
Spēle tiešsaistē. Spēlē par brīvu - Bezmaksas spēles online
Spēļu vidū tiek parādītas reklāmas, no kurām nevarat izkļūt.
Man ļoti patīk spēle, bet pēc noteikta līmeņa nav tādu mērķu, kurus mēs varam novākt tik daudz, cik varam, bet mums nav tādu mērķu kopuma, kas padara to vienmuļu.🙁
Kādu laiku bija jautri, man patika, bet tad kļuva bezjēdzīgi, jo ražas skaitīšana apstājās...
Šī spēle ir ļoti laba, man patīk šī spēle
Man patīk šī spēle, tā ir tik lieliska un interesanta! Man vienkārši patīk!!
Car games APK 4.110 App Lejupielādēt Android - veapps
Es dodu 2 zvaigznes tikai tāpēc, ka pārāk daudz karājas un pārāk daudz reklāmu ļoti slikta spēle netiek lejupielādēta un izšķērdēta dati 😡🤬
Harvest.io - משחק חווה הדמיה hox
Tas jau ir spēlēts 1 reizes. Spēles vērtējums ir 4.9 / 5, un tiek vērtētas kā 139 patīk. Pieejamās ierīces: Mobilie tālruņi, Android, planšetdatori . Izstrādāts
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulation voy
Man patīk spēle. Es samaksāju 2,99 ASV dolārus par reklāmu neesamību. Es pieņēmu, ka tas nozīmēja, ka man nav jāskatās reklāma, lai iegūtu ekstras, tāpat kā citas manas spēles. Tas nebija gadījums, kad es maksāju, lai neskatītos jūsu 5 sekunžu reklāmas, kas tiek rādītas šeit un tur. Kāda naudas izšķiešana.
Man ļoti patīk šī spēle, taču ir radušās problēmas, kurās spēle vairs neļauj jums iziet līmeņus, šķiet, ka tā iestrēgst tajā pašā līmenī. Esmu šo spēli atinstalējis 3 reizes un tā iestrēgst tajā pašā līmenī, kur es vairs nevaru pacelties... vīlies
Šī spēle ir jautra, bet es vienmēr redzu vienus un tos pašus spēlētājus, un, pieskaroties sev, tu nomirsti
Es saņēmu bez reklāmas, un es joprojām redzu reklāmas. Vēlos atmaksu, bet iestatījumos nav kontaktinformācijas. Nav laimīgs.
Turklāt reklāmas nedarbojas labi, un, ja tās nedarbojas, jūs zaudējat punktus, tāpēc jūs atkal un atkal spēlējat vienā un tajā pašā līmenī tikai tāpēc, ka reklāmas nedarbojas labi un to ir pārāk daudz.
👍👍👍👍👍👍
Līdzīgi kā Snake™, izņemot to, ka braucat ar traktoru. Jūsu čūska/traktors aug, kad novācat laukā ražu vai nozogot citas čūskas/traktora ražu. Spēlēju tikai 10-15 min, reklāmas ir pieņemamas (tikai augšāmcelšanās vai 2x ražas novākšanai, citu VIDEO reklāmu neredzēju), bet nobīde ir neciešama. It kā spēle darbotos ar ātrumu 5 kadri/s vai mazāk. Neesmu pārliecināts, kas notika arī ar manu ražu vai paaugstināšanos. Es domāju, ka vienu reizi esmu sasniedzis savu līmeni, bet neredzēju nekādas izmaiņas. Nav mans žanrs, piedodiet.
Spēle patiešām kļūst kaitinoša. Tā ir ļoti lēna spēle. Es domāju, ka būtu bijis jautrāk, ja jūs nenomirtu, ja jūsu traktora asmens pieskartos jūsu pašu ražas galvām. Lai nākamreiz veicas. 👍
Tas ir jautri! Bet tajā ir DAUDZ reklāmu, bet tas ir lieliski
Tas ir patiešām jautri, bet tajā tiek dejotas kļūdas, piemēram, cilvēki turpina mani nogalināt, un tas viss automātiski automātiski nogalina mani spēlē, un tas ir ļoti dīvaini, un tad tas sāk slīdēt, piemēram, ievietot, piemēram, 100 patīk reklāmas, un tad tas atkal sāk apmācīt un tad tas mani vienkārši izsit no spēles, jums tiešām ir jāatrisina šī problēma, tā ir patiešām jautra spēle, bet jā, tāpēc mēģiniet to labot, jā, es nemēģinu būt rupjš vai kaut kas cits, bet tikai izlabojiet to, lūdzu
Lieliska spēle, man tā patīk, bet iemesls, kāpēc es viņiem piešķīru tikai 2 zvaigznes, bija tas, ka, ja tu saskrienies ar sevi, tu nomirsti, es to NĪNĪTU!!!
Ļoti slikta spēle ir tik daudz reklāmu, ja mēs uzvarēsim vai zaudēsim, tad būs arī reklāmas, tāpēc nelejupielādējiet šo spēli, lejupielādējiet citu spēli, piemēram, Call of Duty, Free Fire, Farlight 84 un Pokemon Unity, bet nekļūdieties, lejupielādējot šo. spēle
Mīli, mīlu šo spēli, VIENĪGĀ PROBLĒMA TAGAD IR, ka esmu 25. līmenī un vairs nespēju savākt ražu. Summas, kas man ir jāsavāc, lai dotos uz nākamo posmu, ir pazudušas. Tāpēc es vairs nevaru tikt tālāk. Man ļoti patīk šī spēle un nevēlos to dzēst. Bet, ja tas netiks novērsts, man šķiet, ka tas būs jādara.