Post by haszootereser on Feb 19, 2022 10:22:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódů vše ▞▞▞
▞▞▞ MODERN WARSHIPS 2022 version ▞▞▞
Dávám 1 hvězdičku, protože tato hra tolik zaostává a je nejhorší, pokud v této hře hrajete bitvu, dokonce i online nebo offline, vaše hra náhle spadla, i když změníte nastavení na nízkou kvalitu grafiky. Podle mého názoru vývojář tento problém správně vyřešil.
Super
Hra s velkým potenciálem, ale moderátoři dávají bez vysvětlení zákazy na chatu a po 2 týdnech hraní s prémiovým účtem se nemohu přihlásit do hry...Dokonce ani vývojáři neodpovídají.
dobrá hra...baví mě to, ale problém je v tom, že když dohraju boj, nemůžu dostat svou peněžní odměnu...mám na skladě 50 000 evertymů, které jsem hrál poté, stále nedostávám odměnu, nemohu si koupit novou loď, opravte to prosím. .
Super hra funguje i offline. Jediné co mě štve je že např. Ponorku nebo letadlovou loď asi v životě nedostanu kvůli ceně proto 4/5 ale jinak super
Seká se to jak sviňa ale dobrá hra
Nejlepší hra z lodí
MODERN WARSHIPS Action axyw
Přestalo to fungovat, protože jsem se třikrát pokusil načíst hru poté, co jsem ztratil všechna svá data z uložené hry, nyní to chce dokonce spustit, takže je to rozbité¿??
Zatím nemám co vytknout
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie imes
Stejně jako další výplata za výhru ve hře a špatný systém dohazování, úroveň 10 vs. úroveň 29, 25 nebo 32...toto je běžné 'chování' vývojářů, aby hráče donutili utrácet peníze...cm'on vole
Dávám 5 hvězdiček je to boží hra a ta grafika Lepší jak pubg mobile
Bomba hra
Není to tak špatný....
Hra je megamoc dobrá. Můžete ovládat i letadla a vrtulníky a jsou tu i ponorky, ale nebojte se, jdou zničit i když jsou pod vodou. Je zde ale problém, že mi to občas ukáže selhání internetu a to mi jede úplně v poho. Taky by se mi líbilo kdyby kostka software udělalo i hry moderní tanky, protože tu bych si stáhl. Omlouvám se za hodně čárek ve větách
MODERN WARSHIPS ஆக்ஷன் txob
Recenze č. 2 (protože ta první magicky zmizela): Mapy jsou příliš malé (ve hře můžete odpálit rakety na 12 km, ale začnete 6 km od sebe). Vrtulníky jsou neporazitelné, protože jedinou zbraní, kterou na ně můžete střílet, je nepřesné protilodní dělo (autokanóny však automaticky střílejí na ostatní lodě, ale nezaměří se na helikoptéru, která nehybně sedí na vaší zadní straně). Emulátory poskytují nespravedlivou výhodu, protože ovládání myší je přesnější.
Hra v zápase hodně zaostávala
Nádherná hra!!! Já grafiku!!! DOPORUČUJI
Prováděl jsem nákupy ve hrách, nákupy se vynásobily 4 podle toho, co přišlo z mého bankovního účtu. To se myslím upravilo. Ale teď místo toho, aby věci napravil, Cube (tvůrce) vložil můj herní účet na -25 000 zlatých. Opak než dělat věci správně. A žádná odpověď na e-mailové žádosti o opravu. Zásadní závady. Také plné hackerů a někteří jsou vývojáři. A zablokují vás na chatu, pokud o tom něco řeknete.
Velmi dobrá hra, skvělá grafika.
ÚPLNÝ ODPAD HRY. NESTAHUJTE. ZAHRAL 8 HER A NEUSTÁLE HARÁVAL A DOSTANE VÁS ŠÍLENĚ! VŠECHNY MÉ OSTATNÍ HRY FUNGUJÍ V pořádku A KROMĚ TÉTO NESPACHAJÍ.
Vytváření zápasů je odpad, říká se "v lobby", ale trvá mi to 13 minut a stále nemohu hrát. Opravte prosím chybu. 👎
Skoda ze se lode nebo vybaveni nedaji prodat a ziskat prachy
Perfektní hra
Ve vaší hře je vážná chyba, mohl jsem správně pěstovat zlato, protože systém často neaktualizuje údaje o zabíjení mé lodi v terénu. Systém například ukazuje, že jsem zabil 0 lodí, i když ve skutečnosti jsem v posledním kole zabil 2 lodě. Myslím, že pro opravu této chyby musíte aktualizovat svůj systém
Tato hra je více ze hry Pay2Win. Některá zařízení nebo upgrady jsou omezeny pouze na velryby této hry. Cosumables jako opravárenské sady a světlice (protiopatření raket) jsou stále placené, i když by měly být zdarma, protože se používají pouze pro bitevní spotřební materiál, nebo alespoň snižují jeho náklady. Střela protivzdušné obrany v této hře nevystřelí více střel, aby bránila loď před přilétajícími nepřátelskými střelami, místo toho vždy vystřelí jednu střelu najednou, i když by jich mělo vystřelit více.
Za výhru s touto hrou nemusíte platit, ale určitě to pomůže a veškerý nový obsah je přístupný pouze zakoupením bitevního průkazu. Také říká, že jsou týdenní turnaje, ale nevím, jak hrát nebo se do turnaje přihlásit (spousta hráčů se ptá, jak vstoupit do turnaje v herním chatu, ale nikdo to neví nebo prostě neodpovídá) hra také hodně padá. Ale je to docela zábavné. Dám více hvězdiček, pokud mi vývojář nebo moderátor řekne, jak hrát v turnaji.
Tato hra se mi líbí, ale když přišla aktualizace a já jsem napsal svůj osobní názor jinému hráči na novou mapu v chatovací místnosti, režim chatu mě ztlumil. Je hráčům zakázáno sdělovat svůj osobní názor jiným hráčům v této hře? Majiteli hry jsem o tom již informoval prostřednictvím instagramu, doufám, že na to okamžitě odpoví. Protože je tak škoda, že dobrá hra přestane být zábavná kvůli arogantnímu přístupu z chatovacího modu.
Zamořeno hackery. Je to do značné míry hry Call of Duty of Warship. Všichni ostatní lidé v lobby mohou střílet z nekonečného dosahu nebo jsou zcela neporazitelní. Modi nemluví dobře anglicky nebo náhodně zakazují lidem chat. Vlastně jsem je hájil v chatu s tím, že je to jejich hra a můžou zabanovat koho chtějí.. dostali ban 🤣. Neutrácejte zde peníze. Ovládání je nemotorné a poškození je nekonzistentní. Mod Cali se neřídí svými vlastními pokyny. Zakážou city.
Zaplaťte, abyste vyhráli hru. Lodě, které stojí šílené množství zlata/hotovosti, jsou přebité. Dohazování je také špatné. Umožňuje lidem vytvořit týmy po 5 s přáteli, takže často budete čelit těmto týmům s roboty a nooby ve vašem týmu. Potřebuje hodně práce.
Je to dokonalá hra mám ji rád protože je to konečně dobrá hra s moderní lodí je originální a dokonalá.
Aa
Tahle má skvělou grafiku a zabaví vás na několik hodin doporučuji
Je to dobrá hra
Přidejte cz jazyk a dám 5 hvězdiček jinak pěkná hra
Druhý nejlepší křižník Petr Veliký ve vývoji na 37 perku s dohledem 14km radaru jde ke dnu za 30 sekund po zásahu 70 raketa neviditelnými loděmi, která se poté objeví ve vzdálenosti 4,5km!!! Záhadný MM level 44 vs 15. Graficky a technicky hra propracovaná, kdo není levej vydělá miliony kreditů denně, ale...
Nesčetněkrát jsem hrál proti neviditelným lodím. Mohli by být přímo před mou lodí a já je nevidím
Špatní grapichové nespravedliví nepřátelé zápasí, díky čemuž je laggy ztráta času ne nekonečně spotřební
Proč můj předinstalovaný rekordér již nefunguje? dříve to fungovalo Můj telefon je Redmi 9T
Super hra, baví mě jako žádná jiná.Když jsem viděl reklamu tak jsem řekl že je to přehnané a že ta hra taková nebude,ale mílil jsem se opravdu udělali takovou jaká je v reklamě.Za mě 5*.
OK
MODERN SAVAŞ GEMİLERİ Aksiyon srj
Zatím dobrá
MODERN WARSHIPS Akcja ouf
Hra samotná je docela zábavná, abych byl spravedlivý, jedna z mých nejoblíbenějších v tuto chvíli, ale poté, co jsem zaplatil za týden prémie a nedostal ji - tak to vysvětluje moje kniha...
Za mě je to výborná hra i když si občas na vás smlsne letadlovka a ostatní z nepřátelského týmu takže jste za 1minutu r.i.p ale furt best hra 👌🥇🥳
Mega dobrá hra
Dozd dobře hratelné