Post by haszootereser on Feb 19, 2022 10:19:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generator zlata ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Tako dobro, da je mojemu otroku všeč, da se igra vsak dan xxx
Ima dober koncept igre, vendar preveč oglasov. Vem, da lahko vklopim način za letalo ali kaj podobnega, vendar tega nočem. Kontrole so nerodne in nerodne. V njej je prelahko zmagati. Ni zabavno. Vsaj ne gre za še eno izdelovanje minecrafta. Človek, sovražim te. Zakaj nimajo brezplačnega minecrafta? Morali bi narediti enega od teh. Za namestitev enega od teh bi plačal denar. Počakaj! To bi bilo neumno. Če še vedno berete toleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobro za vas. dobro zate.....😑
... Moški Ženske Majica Zip Pulover Moda Priložnostne Trenirko Padec Ladijskega prometa. ... trenirka zadrgo, mickey prt, miško ogrlica srebrno, prop hunt.
Malo je predvidljivo, a zabavno
Res zabavna igra in me vedno spravlja ob živce! Ampak ... me zelo zabava.
Slaba predelava klasičnega načina igre. Krogi so prekratki in se zdijo pretrgani. Umeril sem ga in približno 65 % časa, preživetega v aplikaciji, je v oglasih, 25 % igranja, 10 % bombardiranega z oceno nas in prostovoljnimi zahtevami za oglase.
Super igra, ki jo lahko poskusite vsi, je zelo in vsi bi morali imeti možgane zdaj, ko igramo to igro
Všeč mi je to aplikacijo, a morilec me je vedno našel!, nimam časa, napaka se je zgodila, ko sem igrala kot obleka izbirnika s klobukom na njej (idk, kako se imenuje), potem sem se skrila blizu vrat, vendar je bil bot tam in je me je potisnil v prazno!!!!, prosim popravi to....., všeč so mi samo aplikacije, ki nimajo nobenih napak, zato prosim popravite!!!!
Object Hunt Casual tca
Zabavno je na primer prvih 10 minut, nato pa je dolgočasno in veliko oglasov.
Bot je bil v popolnoma drugačni sobi in me je ubil in igra se kar naprej sesuva
16:00 »Treasure Hunt in the School's Vicinity Using UniteAR and ... uporabo planetarija Stellarium, do pametnih naprav sistema Android.
Pogosteje boste gledali oglase kot dejansko igrali igro. V redu ideja, uničena zaradi oglasov, neumni ai, brez igranja za več igralcev. Ne morete niti izbrati svojega lika, predmeta ali zemljevida. Ne splača.
Ta aplikacija povzroči, da moj telefon vibrira, ko izberem skrivalnico. In vsi igralci niti niso pravi. Vsaka igra traja približno 3 do 5 sekund. Imate majhno 1 sobo, v katero se lahko skrijete, in vsako tekmo prejmete oglas, ki je res moteč izguba prostora
Object Hunt Casual lpoo
Ta igra je zabavna in vse, toda ko izgubim ali zmagam, se moram vrniti v aplikacijo, ne rečem, da jo naložim.
ta aap je tako neverjetna namestitev vem in . igrati
Object Hunt Alkalmi fsq
Vsekakor lahko rečete, da je ta igra nova in vidim veliko potenciala zanjo, vendar je veliko pomanjkljivosti 1. Oglasov je ZELO preveč, oglasi za lovca niso dobri in morda bi morala biti možnost 1 proti 10 ali kaj podobnega. 2. Prelahko je, ni dovolj časa za lovca, ko nisi lovec, in toliko je lahkih krajev, kjer se lahko vsakič skriješ in zmagaš. Če bi jih popravili, bi mu zagotovo dal 5 zvezdic, vendar mu zaradi tega dajem samo 2.
Ta igra je dobra, vendar je oglasov preveč
... on Microsoft Windows Blog Featured on Buzzfeed Featured on Product Hunt ... of YouTube-specific features as well to bring an object to the front.
Object Hunt கேஷுவல் skdx
Razlog, zakaj je ocena z 1 zvezdico, je ta, da je dobra v vsem, vendar je samo problem z oglasi, saj jih je preveč in včasih postane moteč, ko sem dobre volje, zaradi tega sem slabe volje glede oglasov in ni laggy, kot drugi ljudje pravijo, da je dobre kakovosti in druge stvari in v celoti, vendar ni razloga, da bi imeli preveč oglasov in ne ZABAVNO. To preprosto ni prava igra zame. NE PRENOSITE TE IGRE JE RES DUMA, ne bodi nesramen ali kaj podobnega. To je moj pregled.
To mi je zabavno in zamudno, smešno je!
Prosim odstranite oglase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako nadležno je, da je v tej igri veliko oglasov, igra mi je všeč, vendar sovražim oglase
Všeč mi je ta igra, ki jo lahko igrate z drugimi igralci, všeč vam bo tudi igra
Grozna igra. Ni veščine. Zdi se, kot da se igrate z naključnimi ljudmi, vendar je očitno samo usran računalniški ai. Nimate časa za skrivanje. Samo grozno
Te igre očitno niso spletna igra, iskalec vedno hodi neposredno proti meni in zadene stvari okoli mene, med igro pa sem izklopil wifi in je še naprej delovala v redu, dokler se igra ni končala in sem poskušal zagnati novo, vendar zahteva internetno povezavo , verjetno zato, ker te brez njega ne morejo pošiljati z oglasi (kar se zgodi, ko imaš povezavo). vedno znova je ista dolgočasna stvar, ki hodi naokoli, zadene naključne stvari in igra se konča. ne obremenjuj se s tem, pojdi po boljšo igro.
Dobra igra samo preveč reklam
Pričakoval sem veliko boljšo igro od te! Jasno je, da so drugi "igralci" boti! Ne morete izbrati, kateri predmet želite biti! Pot do številnih oglasov! Sili vas, da igrate na wifi samo zato, da vam lahko dajo na milijarde oglasov! Če želite biti iskalec, morate pogledati dodatek! Absolutno sovražim to igro in nima smisla! Zdi se mi, da ljudje, ki so ustvarili igro, želijo samo denar, zato dobijo kup oglasov in jih nakopljejo na vas! NE PREBIJTE TE IGRE!
Lepa igra in celo moji sestri je všeč. In bilo je super in neverjetno igrati olmost vsakič, ko jo igram, da je tako zabavno
Precej dobro je, toda razlog, zakaj sem mu dal 3, je, ker je ogromno oglasov, ki jih ne moreš izbrati, kaj si in nimaš veliko časa za skrivanje.
Zelo zabavno je, kot je skrivalnice. Všeč mi je ta igra, vendar išče predmete Adijo
Izgleda dobro, vendar me ne bo pustil naložiti.
Cooooooooooool
Igra je v redu, grafika ni slaba, vendar je polna oglasov in iz nekega razloga ne moreš izklopiti wifi-ja, ne vem, ali so bili ljudje, s katerimi sem se igral, roboti ali pravi ljudje, ampak mislim, da so bili roboti, ker se skrivam na najslabših mestih in me še vedno ne najdejo in je tudi nekako zanič, kako ne moreš izbrati, kaj želiš biti in kontrole so res slabe, ko se poskušam premakniti, vedno končam ostati na mestu. Prosim, da imate manj oglasov in boljši nadzor, hvala. 😊
Jaz ljubim to igro! Dobro je, ko ti je dolgčas! Popolnoma priporočam! 👍🏻
Super je, vse je v redu 😊 samo moje vprašanje je, ali so tisti ljudje, ki igrajo tam, pravi ljudje?
Ta igra iiiiissssss. Oooooooooooooooooooooooorrrrriiinnnnnng, da moja mlajša sestra noče igrati tega posnetka
Ta igra je tako 🅒🅞🅞🅛😌🤗
Ne maram, ker potrebujem Wi-fi in polno oglasov, ko izgubim oglas!
1. lov: ; lov · hunt(ing) ; iti na lòv · to go hunting ; lòv na zaklad · treasure hunt
former religion to become the object of persecution vir- ... lems are on a constant hunt for these symbols and are.
To je zanič, saj dobiš 10.000 dodatkov vsakih 5 minut in zelo težko se je premakniti. Predlagam, da igraš prop hunt. relly😞😔😊😑😟
Sploh mi je ne dovoli prenesti in je tako moteče, vendar jo ima sestra in je dobra igra, vendar mi še vedno ne deluje tako dobro in je tako nadležno, da se zdi, da ne deluje kar se dogaja je, da se prenese, potem pa se vse začne znova. Znova in znova je SOÒOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOÒO moteče, da dajem 1 zvezdico, in je tako moteče, da si to res močno želim narediti:7
V redu, ta aplikacija je v redu, ni ...... dobra ampak ni slaba? V redu je. Preveč je dodatkov, čeprav bi bila res dobra igra, če jih ne bi bilo toliko, kot razumem, kot je 1 dodatek, nato 3 igre, 1 dodatek, vendar dodatek po vsaki posamezni igri ne ne ne ne. A poleg tega je igra precej dobra, zato sem ji dal 3.
Všeč mi je ta igra, tako zabavno je prenesti to igro zdaj, tako zabavno je
Obožujem to igro, vendar ima veliko dodatkov, vendar je še vedno dobra igra 🎮 👌
V redu je, ampak nekaj stvari. 1. Oglasi, ki se predvajajo vsakič med nivoji. Zavedam se, da razvijalci potrebujejo denar, vendar prosim, umirite ga, če lahko pomagate. Dejansko odvrača ljudi čez nekaj časa. 2. Hunter AI je lahko ZELO preveč natančen. Lahko izberem najboljša mesta in se še vedno izpopolnim, ko se igra začne, a nekako me nikoli ne najdejo. In 3. Razširite nekaj svojih zemljevidov.To bi naredilo igro bolj prijetno. Hvala.
1. Enostavno se skrijem na najslabših mestih in nikoli me ne najdejo, zdi se enostavno 2. Za veliko oglasov, ki jih želite, želite, da tudi če tega ne želite, bodo vedno oglasi, vendar ko rečem, da bom lovec Moram pogledati oglas, sicer nikoli ne bom lovec 3. Želim si več oblek ne samo za lovca, tudi za skrivalnice in tudi več lovskih oblek 4. Nekako se nanaša na 1 zdi se mi, da je lovec bot, ki si ga želim dejanski lov na igralce, ki me poskuša najti, me izziva. Ampak še vedno je dobra igra.
Hočem biti to! In veliko napak! Tudi veliko oglasov!
KAJ JE TO ZANIDAK Vse igre potrebujejo internet za kaj??? To pomeni, da potrebujejo OGLASE IN OGLASE IN ADSSSS VSE JE ADDDSSS, DA DOBijo NEKAJ DENAR To je precej kul, vendar ^^^^^
Critical Strike: offline spel Actie kuz
Ni mi bilo všeč, da je, ko uporabljate zaslon telefona, vse stisnjeno.
Ai ni zelo pameten. Želim si, da bi si lahko izbral ime in želim si, da bi se lahko igral s pravimi ljudmi. Lahko rečete, da je tudi ai nameščen, ve, kje točno ste.